Lista de valori nutritionale medii si alergeni
Meniu Eveniment

13 ianuarie 2025

1.Gustare rem asortata.
981,71 Kcal
39,33 Proteine
37,60 Glucide
72,21 Grasimi
1 Grasimi saturate
2 Sare
1,3,4,5,8,10 Alergeni
2.Gustare calda (peste).
764,08 Kcal
48,23 Proteine
73,75 Glucide
75,78 Grasimi
0 Grasimi saturate
2 Sare
1,3,8 Alergeni
3.Gustare calda traditionala (sarmale)
726,61 Kcal
26,40 Proteine
69,38 Glucide
35,55 Grasimi
5 Grasimi saturate
2 Sare
3 Alergeni
4.Gustare calda (pulpa de rata)
758,30 Kcal
49,14 Proteine
25,16 Glucide
48,75 Grasimi
0 Grasimi saturate
2% Sare
0 Alergeni
5.Fel principal (friptura)
593,55 Kcal
30,39 Proteine
30,98 Glucide
42,78 Grasimi
0 Grasimi saturate
2 Sare
0 Alergeni
Previous
Next

Alergeni alimentari

  1. Conform Directivei 2 00 0/1 3/CE ❑ Parlamentului European si ❑ Consiliului din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
  2. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelta, grew mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;
  3. Crustacee i produse derivate;
  4. Oua si produse derivate;
  5. Peste produse derivate;
  6. Arahide i produse derivate;
  7. Soia si produse derivate:
  8. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza),
  9. Fructe cu coard, adica migdale (amydalus communist..), alune de padure (Corylus avellana), nuci (luglas regia), anacarde (anacardium accidentale), nuci Pecan (caraya illionoiesis) Wangenh.K.Koch, nuci de Brazilia (bertholletia excels), fistic (pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queensland (macadamia ternifolia) produse variate.
  10. Telina si produse derivate;
  11. Mustar produse derivate;
  12. Seminte de susan si produse derivate;
  13. Dioxid de sulf si suifiti in concentratii de peste 10mg/kg sau 10 ml/litru,
  14. Lupin si produse derivate;
  15. Moluste si produse derivate;

In cazul in care sunteti alergic sau aveti intoleranta la vreun ingredient, va rugam sa consuitati cu atentie lista inainte de a plasa comanda!

Capitol Events Hall