Restaurant Capitol - Slatina

Restaurant CAPITOL Slatina, cu o experienta de peste 27 de ani in organizarea celor mai importante evenimente din CAPITOLELE vietii, va pun la dispozitie meniuri personalizate, decoruri deosebite si personal calificat in doua saloane moderne, nou reamenajate si anume:
SALONUL DIAMANT, cu o capacitate de la 250 persoane, nou reamenajat,cu lumini arhitecturale, diverse culori care se pot asocia cu toate nuantele de decoruri de mese si decoruri florale.In centrul salonului se regaseste ringul de dans si scena pentru formatii, doua baruri la parter pentru pregatirea cocktailurilor si a bauturilor alese, toalete si vestiar pentru formatii, iar de jur imprejur este mezaninul, fiind dotat de asemenea cu bar propriu si toalete.
SALONUL CRISTAL, cu o capacitate de la 150 persoane, de asemenea nou reamenajat, in nuante de culori calde si lumini arhitecturale, pe care le puteti asocia usor cu decorurile alese. Ringul de dans si scena pentru formatii sunt amplasate in centrul salonului, permitand o foarte buna vizualizare si claritate acustica.
Salonul este dotat cu un bar propriu pentru pregatirea cocktailurilor si a bauturilor alese, toalete si vestiar pentru formatii.
PREPARAREA MENIURILOR personalizate si dedicate se face cu maxima atentie in bucataria moderna si complet utilata conform standardelor, din produse de inalta calitate, de bucatari proprii, bine instruiti, paticipand la cursuri de gastronomie la inceputul fiecarui sezon pentru updatarea noilor tendinte si a retetelor inovative.
Accesul in saloane se face prin FOAIER, care este amenajat cu masute, canapele, pian si decoruri inovative care, in asociere cu invitatii dumneavoastra se pot imortaliza in fotografii si amintiri de neuitat.
Pentru fumatori si nu numai, este destinata TERASA, amenajata cu mese, scaune, umbrele si decoruri, iar pentru timpul mai putin prietenos, cu incalzitoare.
Capitol Events Hall, sustine desfasurarea evenimentelor dumneavoastra la cel mai inalt nivel, exista backup de generatoare de curent si toate resursele necesare pentru intampinarea micilor impedimente care ar putea surveni.
Va asteptam cu drag pentru un eveniment de neuitat!